Phone:

1-888-123-456-89

Cart

PROPAN - BUTAN Rezervni dijelovi za plinska trošila UGRADNJA AUTOPLINA

O nama

Godine 1992. osnivač tvrtke Tho.M.Gas d.o.o. odlučio je svoje višedesetljetno iskustvo u talijanskoj plinskoj branši prenijeti u Hrvatsku. Već sljedeće godine Tho.M.Gas d.o.o. postaje ekskluzivni zastupnik talijanskog proizvođača autoplinskih sustava M.T.M. S.r.l. – BRC Gas Equipment Co za Hrvatsku.

Ta nam suradnja već više od 23 godine omogućuje da u Hrvatskoj klijentima nudimo inovativne i tehnički najnaprednije sustave. Prepoznala je to i Gradska Plinara Zagreb još 1995. pa Tho.M.Gas prvi put u Hrvatskoj obavlja plinofikaciju voznog parka Gradske plinare. 

Budući da svojim klijentima nudimo samo najbolju uslugu, već 1998. uveli smo autoplinsku tehnologiju direktnog ubrizgavanja u usisnu granu motora „Fly injection“, a 2007. započeli smo distribuciju sustava za konverziju na plin benzinskih motora s tehnologijom ubrizgavanja benzina direktno u cilindar (Volkswagen FSI i Alfa JTS motori).  2006. sklopili smo ugovor s generalnim  zastupnicima za Ford i Subaru o serijskoj ugradnji plinskog sustava u nova vozila u Hrvatskoj čime vlasnici takvih vozila zadržavaju pravo na tvorničku garanciju.

Free shipping on orders over $200

30 -Day returns money back

24/7 Support

Vegetable & Fruit

Fish & Meals

Bread & seeds

Coffee & Tea

Best Seller

GreenFarm News

Brand Logos