O Thomgasu

Godine 1992. osnivač tvrtke Tho.M.Gas d.o.o. odlučio je svoje višedesetljetno iskustvo u talijanskoj plinskoj branši prenijeti u Hrvatsku. Već sljedeće godine Tho.M.Gas d.o.o. postaje ekskluzivni zastupnik talijanskog proizvođača autoplinskih sustava M.T.M. S.r.l. – BRC Gas Equipment Co za Hrvatsku. Ta nam suradnja već više od 23 godine omogućuje da u Hrvatskoj klijentima nudimo inovativne i tehnički najnaprednije sustave. Prepoznala je to i Gradska Plinara Zagreb još 1995. pa Tho.M.Gas prvi put u Hrvatskoj obavlja plinofikaciju voznog parka Gradske plinare.

Budući da svojim klijentima nudimo samo najbolju uslugu, već 1998. uveli smo autoplinsku tehnologiju direktnog ubrizgavanja u usisnu granu motora „Fly injection“, a 2007. započeli smo distribuciju sustava za konverziju na plin benzinskih motora s tehnologijom ubrizgavanja benzina direktno u cilindar (Volkswagen FSI i Alfa JTS motori).

  1. sklopili smo ugovor s generalnim  zastupnicima za Ford i Subaru o serijskoj ugradnji plinskog sustava u nova vozila u Hrvatskoj čime vlasnici takvih vozila zadržavaju pravo na tvorničku garanciju.

Tijekom svog višegodišnjeg rada ostvarili smo suradnju s nizom partnera te formirali jednu od najraširenijih mreža servisa/instalatera u Hrvatskoj.

Ključ je uspjeha BRC instalatera ulaganje u edukaciju i stručna tehnička podrška koju im pružamo. Mi u Tho.M.Gasu ponosni smo na iznimne rezultate svog rada, a korak s novim tehnologijama držimo sudjelovanjem na stručnim seminarima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Tho.M.Gas trenutno ima dvije poslovnice (Zagreb Resnik i Zagreb Markuševec) s ukupno deset stalno zaposlenih djelatnika. Glavni smo uvoznik i distributer za BRC – Meccanica Tecnica Moderna plinske uređaje, Centauro rezervne membrane te OMB Saleri opremu za rezervoare.

Prati na Instagramu

Tho.M.Gas d.o.o. Miroševečina 5, 10040 Zagreb
Tel. 01 2985488 (uprava) | 01 2985296 (radionica)

Sva prava pridržana.